«Челсі» українця Михайла Мудрика проводить активну підготовку до майбутнього трансферного вікна. «Сині» мають намір підсилитися щонайменше одним зірковим футболістом, попутно почистивши склад від баласту.

Планами лондонців поділився портал Fichajes.net. Передає Єврофутбол/АПЛ

Ребров сравнил первый сезон — свой и Мудрика в АПЛ

Основні зусилля «Челсі» в зимове трансферне вікно будуть зосереджені на підписанні провідного гравця міланського «Інтера» і національної збірної Аргентини Лаутаро Мартінеса.

В «Інтері» згодні вивчати пропозиції щодо своєї головної зірки. При цьому італійці, які нещодавно уклали з Мартінесом нову угоду, готові розглядати суми, не менші за 100 мільйонів євро.

Таким трансферним бюджетом «Челсі» похвалитися не в змозі, проте певні фінансові ресурси у клубу все ж є, а ще «сині» мають у своєму розпорядженні талановитих футболістів, яких можна запропонувати на додачу до грошей у можливій угоді щодо аргентинського форварда.

Є інформація, що «Челсі» готовий запропонувати в обмін на Мартінеса французького захисника Бенуа Бадіашиля і двох вінгерів — англійця Керні Чуквумеку та українця Михайла Мудрика, за якого лондонці свого часу виклали 100 мільйонів євро з урахуванням можливих бонусних виплат. Також «сині» доплатять певну суму, розмір якої вони мають намір узгодити в рамках майбутніх переговорів.

Варто зазначити, що навіть якщо Мудрика не відправлять до «Інтера», то для нього в будь-якому разі шукатимуть новий клуб, оскільки в «Челсі» на позицію українця взяли Жоао Фелікса, Педру Нету і Джейдона Санчо. Крім того, на позиції лівого вінгера може діяти Крістофер Нкунку, тому перспективи Михайла в Лондоні виглядають вельми туманно.

У поточному сезоні Мудрик провів у складі «Челсі» чотири поєдинки. На його рахунку немає забитих м’ячів, а єдиною результативною дією є гольовий пас.

От adlin

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *